Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

ANY SENSE


Μπόλικος καφές και ελάχιστη ζάχαρη για να μπορεί να κρατήσει όρθιο το κορμί μου και πάνω απ' όλα σε δράση το μυαλό μου! Για να πω την αλήθεια ούτε εγώ κατάλαβα τι με έπιασε, απλώς έχω στο νου μου την ιδέα του ότι έχω αρχίσει να μην πολυσυμπαθώ τα όνειρα που πάω και σκαρφίζομαι εν ώρα ύπνου!
Πραγματικά, δε το πιστεύω!
Τα όνειρα είναι γαμάτα, πώς γίνεται να μην με αρέσουν; Τέλος πάντων, όπως έλεγα, ο καφές δίπλα μου και ένα μπλοκ μπας και μου έρθει έμπνευση (βέβαια, το μπλοκ μπορεί να φύγει κι από το πλάνο για να μην μπερδεύει τα πράγματα!). Ξύπνησα πνιγμένη από τη ζέστη της άνοιξης μέσα σε έναν πανικό, πωπω! Κάτι μου 'λεγε πως κάποιος θέλει να μου πει κάτι εμμέσως. μέσω του αχαλίνωτου ύπνου μου! Το ποιος όμως ήθελε λίγο ψάξιμο..
"Ο εραστής σε μορφή Nick Cave και ακόμη πιο όμορφος ισχυριζόταν πως έκανε προσπάθεις να αυτοκτονήσει λόγω κατάθλιψης. Η μικρή ερωμένη του, λέει, δεν του άφησε περιθώρια και εκείνο το βράδυ που φιλήθηκαν πέρασε την πιο μεγάλη και βασανιστική του νύχτα μακριά της. Ο παραλίγο-Nick Cave ήταν τόσο στεναχωρημένος και θυμωμένος που δεν ήθελε κάτι άλλο παρά να πεθάνει εκεί, δίπλα της, πράγμα που η μικρή δεν θα το επέτρεπε. Οι ζωές τους έχουν υπάρξει τόσο διαφορετικές, αλλά και τόσο όμοιες. Ο εραστής δε, απομακρυνόταν μέρα με τη μέρα από τις παλιότερες κιόλας μέρες, σαν κάτι να άλλαξε μέσα του από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς καν να αφήσει ένα σημειώμα που να λέει "Φεύγω.". "

paraksena pramata


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου