Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

καλό μήνα

μία πρώτη δήλωση για το φετινό καλοκαίρι:

Η Ανθούσα το καλοκαίρι απλώς ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ! είτε είσαι κλειδαμπαρωμένος σε 4 τοίχους με κλειστά παράθυρα (λόγω κουνουπιών), είτε είσαι βόλτα στη φύση! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!

πιθανοί λόγοι μετανάστευσης από Ανθούσα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλόυ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού:
  • όλων των ειδών τα έντομα έχουν την τάση να σου επιτίθονται άνευ λόγου και αιτίας! μα δηλαδή και να μην έχεις εσύ πρόβλημα (λόγω εξοικείωσης) έχουν αυτά!
  • η πιο ανυπόφορη ζέστη που έχω υποστεί όσο καιρό ζω στον κόσμο! Είναι,πραγματικά, πιο απαίσια και από τη ζέστη που δημιουργεί ιδρώτα πάνω σου όταν είσαι σε ένα νησί και περιμένεις να παραγγείλεις σε ταβέρνα, ενώ έχεις καεί από τον ήλιο και κολλάς από αντηλιακό!
  • ενώ έχεις φάει στη μάπα όλη αυτή τη κάψα, εκεί που θες ένα παγωτό ή κάτι δροσιστικό, θυμάσαι πως υπάρχουν μόνο 2 μίνι μάρκετ σ ολόκληρο χωριό και άμα είναι και μακριά απ το σπίτι σου (καλή ώρα) πρέπει να στείλεις ή έναν μικρότερο ή έναν μεγαλύτερο! (και δεν αναφέρω καν γτ δεν πας μόνος σου εδώ! είναι 4ο!)
  • λοιπόν, το καλοκαίρι γενικότερα είναι υπερβολικά βαρετό σε όλες τις περιοχές. βαριέσαι μέχρι και να κουνήσεις τα βλέφαρα σου. Θες μόνο να είσαι ξαπλωμένος, να έχεις ένα λάπτοπ, ένα ντιβιντι, μια τιβι, και ένα ψυγείο δίπλα σου για να καταλάβεις τι θα πει απόλυτη σαπίλα!
  • επίσης, το συνουσιαστικό κέντρο (ναι για την Ανθούσα μιλάω), απέχει αρκετά από σταθμό τρένου και γενικότερα από πολιτισμό (όταν δεν έχεις αμάξι), γι αυτό πρέπει από την άνοιξη κιόλας να αρχίσεις να σκέφτεσαι καινούργιους τρόπους μεταφοράς, τους οποίους πρέπει να έχεις εφεύρει και φτιάξει μόνος σου γιατί όλους τους άλλους τους εξάντλησα και δεν υπάρχει!
  • μακριά από θάλασσα.

    όπως καταλάβαμε όλοι η Ανθούσα είναι καλή μόνο τον χειμώνα! .. για κακή μας τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου